Stald-floes samarbejder med foderfirmaet Happy Dog. Derfor kan du nu købe Happy Dog og Happy Cat produkter direkte gennem os - til skarpe priser!
 
Eksempelvis
12,5 kg. Happy dog Supreme Africa. Vejl.udsalgspris 599,- vores pris 500,-
 
10 kg. Medium Baby. 
Vejl.udsalgspris 319,- vores pris 299,-
 
Kontakt os hvis du ønsker en skarp pris på et af vores andre produkter.
Hvis vi ikke har på lager, kan vi som regel skaffe hjem fra dag til dag.
 
Happy Dog er 3. generation der fremstiller hunde og katte foder af høj kvalitet. Deres opskrifter er unikke, og de er kendetegnet ved en omhyggelig sammensætning af rene naturlige ingredienser, der tilbyder den ernærning din hund eller kat har behov for. Happy Dog har foder til alle størrelser, behov og alle aldre - fra hvalp til senior!
 
Vi fodre selv kun med produkter fra Happy Dog og kan stå inde for god kvalitet! Vi anbefaler Supreme Sennsible serien, som er tørfoder med højt proteinindhold, samt Happy Dog vådfoder med 100% kød.
 
Happy Dog forhandler specielt udviklede produkter til følsomme hunde og hunde med allergi. Den samlede andel af animalske proteiner i Happy Dogs tørfoder er op til 90%.
Happy Dog Young er hvalpefoder i høj kvalitet med 89% animalsk protein, i hjerteformede kroketter der er nemmere at tygge og med 3 nye lækre smagsvarianter din hvalp vil elske.
 
Klik HER for at se produkter. Ring for priser. Send derefter en mail med din bestilling til os. Du kan hente din bestilling hos os efter aftale.
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf.: 20429454.

Hundehotellet

 Skal familiens firebenede medlem have en lige så dejlig og afstressende ferie som I selv, så er Hundehotellet stedet for jer!
 
Hos Hundehotellet tilbyder vi ferieophold for alle hunderacer året rundt.
Vi stræber efter at kunne tilbyde rolige og trygge rammer for jeres hund, og er et lille hotel med 3 værelser. Hotellet er med varme og stille musik. Værelserne er indrettet med, billeder, planter,god udsigt og med plads til at gæsten selv kan medbringe sin yndlings seng. Medbring også gerne spise/drikkeskål. 
Hotellets værelser rengøres dagligt.
 
Vi fodrer 2 gange dagligt med Supreme Africa (kornfri) Happy Dog.
Man er selfølgelig velkommen til at medbringe eget foder.
Gæsterne får også dagligt ben at gnave i.
 
Vi har erfaring med lydighedstræning af hvalpe og unghunde, samt adfærdsregulering af voksne hunde, efter en positiv og belønnende tilgang. Vi tilbyder at træne med gæsterne, hvis dette ønskes.
 
Vi går tur hvor der trænes mindst 3 gange dagligt ved mark, skov og enge i den skønneste natur med direkte adgang til Grund fjord.
 
Vi bestræber os på, at vores gæsters ophold hos os, skal være så roligt og trygt som muligt. Derfor foretrækker vi fysisk kontakt med gåture, aktivering, træning og masser af kærlige klap. Hotellet er indrettet uden løbegårde, da vi ikke mener disse bidrager til et roligt og afstressende miljø.
 
Hunde i løbetid skal være i behandling min. to dage før opholdet med klorofyl tabletter(eller andet der minimerer lugten). Ligeledes skal der medbringes tabletter med til hotellet. Klorofyl tabletter kan købes hos Matas eller apoteket. Læs mere   
 
Vi har dyrlæge tilknyttet hotellet (Favrskov Dyreklinik), så hvis vores gæster bliver syge eller kommer til skade under ferieopholdet, er hjælpen nær!
 
Du er altid hjertelig velkommen til at kigge forbi og besøge os inden du booker ophold hos os. Ring og aftal en tid på forhånd på 26242832.
 
Vi glæder os til at byde jer og jeres hund velkommen!
 

Det praktiske

Pris pr. påbegyndt døgn er 250,-, - alt inklusiv.
Nytårsophold er 750,- for to dage. 

Ved bookning af værelse fremsendes en faktura på det fulde beløb. Ved afbestilling mindst 30 dage før opholdet refunderer vi beløbet, dog minus 500,- for administration!

Alle gæster er kun dækket af ejerens egne forsikringer under opholdet på Hundehotellet.

 

Vi er blevet godkendt af Fødevarestyrelsen!

Hundehotellet er blevet godkendt af Fødevarestyrelsen til at drive hundepension. Godkendelsen kan fremvises på forlangende.
Alle gæster skal være vaccineret mod hundesyge, leverbetændelse og parvovirus inden for de sidste 2 år, samt være vaccineret mod kennelhoste indenfor et år. Vaccinationsbevis skal kunne fremvises ved indlevering af hunden i pensionen.
 
Vi forbeholder os ret til at tilkalde dyrlæge for ejers regning, såfremt hunden bliver syg under opholdet. Hundehotellet hæfter ikke ved hundens evt. pludselige død.
 
Vi gør opmærksom på, at færdsel og ophold på ejendommen til træning eller andre aktiviteter er på egen risiko og ansvar. Børn og hunde holdes under opsyn fra forældre.
 
 
Ring gerne og hør nærmere på
tlf.: 26242832 eller send en mail under kontakt.
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
staldfloes | Floes-Engbakkevej 9, 8960 Randers SØ  | Tlf.: 26242832